Satulahja sopii iltasatuhetkiin

Satulahja-iltasatukokoelmaan ovat kirjoittaneet Suomen eturivin lastenkirjailijat. Satulahjaan kootut uudet sadut sopivat yli 3-vuotiaille lapsille.

 

Timo Parvela, Veera Salmi, Reetta Niemelä, Anneli Kanto, Heidi Viherjuuri, Ville Hytönen, Laura Ruohonen, Malin Klingenberg, Minna Lindeberg ja Kerttu Vuolab ovat kirjoittaneet hauskoja, lumoavia ja innostavia satuja. Sadut on kuvittanut Jonna Markkula ja Anssi Vaalio.

Satulahjan lyhyet tarinat sopivat luettavaksi vaikkapa ennen nukkumaanmenoa. Pidemmän tarina kuunteleminen rauhoittaa lasta ja sadun maailma tarjoaa lapselle turvallisen ympäristön kokea erilaisia tunteita, eläytyä tarinan tapahtumiin ja rikas satumaailma ruokkii lapsen mielikuvitusta.

Tutkimusten mukaan lapset, joille on luettu sääännöllisesti, pärjäävät paremmin porukassa, he ovat empaattisempia ja pystyvät paremmin ilmaisemaan ajatuksensa ja mielipiteensä. Myös koulutietä on mahdollista tasoittaa lapsuuden lukuhetkillä. Lapsen on helpompi rauhoittua kirjan ääreen ja parempi sanavarasto tukee kaikkea oppimista.

Tilaa uutiskirjeemme